Junioreille ajankohtaista

Kevätkausi 2018

13.5.2018

Kauden päättäjäiset ke 23.5.2018 klo 17.30 -20.

Junnut vanhempineen tervetuloa!

2.1.2018

Säännölliset harkat alkavat viikolla 2 eli ti 9.1. klo 18.30 ja ke 10.1. + to 11.1. klo 17.30

Harkkaryhmät ja valmentajat

Ti klo 18.30 Lauri K., Lauri N., Sanni, Roosa ja Ville  / Anna-Maija, 050 5498250

Ke klo 17.30  Ella, Inka, Jutta, Lassi, Sanni ja  Julius / Tuomas, 0400 300170

To klo 17.30  Lassi, Lauri K., Luukas,  Matias, Julius  ja Ville  / Anna-Maija

 

Paikallissarja eli Divaripeleissä on yksi 4-miehinen junnujoukkue nimeltään XXJ.

Lisäksi saattaa tulla kutsu myös johonkin aikuisten divaripeliin.

Paikallissarjojen peliajat löytyvät Takl:n sivuilta kohdasta kilpailut - paikallissarjat - peliajat.

Ns. viikkokisan voit heittää omaehtoisesti kerran kuussa - kerran viikossa. Nettivarauksen voit tehdä Takl:n etusivulta.

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.8.2014: Junnujoukkue (XXJ) mukaan Tampereen paikallissarjoihin (Tuomakselta lisätietoja)

Paikallissarjat (tai divaripelit) ovat Tampereen hallissa toimivien seurojen välinen sarjamuotoinen turnaus. Paikallissarjoja pelataan elokuusta toukokuuhun ja ottelukierroksia pelataan yhteensä kymmenen. Tuplan junioreista on ilmoitettu mukaan joukkue, joka aloittaa taipaleensa sarjajärjestelmän alimmalta rappuselta, niin kutsutusta BIII -divisioonasta. Lohkossa pelaa 10 joukkuetta, joista yksi on esim. Tuplan aikuisten kolmosjoukkue. Vastustajat ovat junnuillemme täysin voitettavissa, vaikka ovatkin aikuisjoukkueita.

Paikallissarjat ovat siis joukkuepeli. Jokaiseen otteluun kasataan neljän pelaajan joukkue, joka pelaa vastustajajoukkuetta vastaan. Henkilökohtaisella tuloksella ei siis juurikaan ole merkitystä, vaan tärkeämpää on joukkueen pärjääminen kokonaisuutena. Tällainen joukkuepeli onkin mukava lisä normaalisti yksin pelattavien otteluiden lisänä. Joukkuepelistä huolimatta jokainen pelaaja saa itselleen myös henkilökohtaisen kuuden sarjan tuloksen eli osallistuminen käy myös henkilökohtaisesta viikkokilpailusuorituksesta. Pistelaskusta kerromme tarkemmin aina osallistuville pelaajille. Peleissä on aina mukana vähintään yksi Tuplan valmentaja. Paikallissarjaottelun pelimaksu on juniorilta 15,50 euroa / pelaaja, jonka jokainen pelaaja kustantaa itse.

Joukkueen kokoamisesta vastaa tällä kaudella Tuomas. Joukkue kootaan kaikki pelaa -periaatteella eli pelaajia kierrätetään ja kaikki pääsevät pelaamaan näitä mukavia otteluita toisia seuroja vastaan. Tiedossa olevat pelipäivät ja -ajat ovat nähtävillä junnujen kalenterista tällä sivustolla. Kalenteriin merkataan myös pelivuorossa olevat pelaajat, mutta näistä valinnoista tiedotetaan myös treenivuoroilla.

Jos tästä pelimuodosta, joukkueen kokoamisesta tai mistä tahansa muusta on kysyttävää, kysäiskää ihmeessä lisätietoja Tuomakselta (0400-300170 / tuomas@tuomasrissanen.com).

Kaikki junnut ovat aina erittäin tervetulleita kannustamaan omaa joukkuetta katsomon puolelle!

Lisätietoa paikallissarjoista yleisesti (esim. peliviikot) löytyvät Kaupin keilahallin sivuilta: http://www.kaupinkeilahalli.fi/kilpailutoiminta/paikallissarjat/kausi_2014-2015